Maak uw bedrijf online vindbaar

Digi Menu biedt u tevens de mogelijkheid uw website te ontwikkelen. Als horeca-ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om ook online door uw klanten gevonden te worden.

Digi Menu biedt u verschillende opties m.b.t. vormgeving en inhoud van uw website. De websites die we opleveren zijn specifiek gericht op horeca gelegenheden zodat de belangrijkste zaken (uw openingstijden en assortiment) altijd prominent in beeld zijn. Daarnaast houden we rekening met alle verschillende soorten apparaten waar mensen tegenwoordig uw website mee bezoeken. We zorgen dan ook dat uw website ‘responsive’ is waardoor deze op elk apparaat goed te bekijken en te lezen is.

Uiteraard zal door middel van een adviesgesprek samen met u de mogelijkheden doorgesproken worden en zullen op basis daarvan met een eerste voorstel komen.

Website voor mobiel gebruik

Digi Menu ontwerpt de websites zo dat ze geschikt zijn voor uw desktop, laptop, tablet en smartphone. Geen problemen meer met teksten die niet goed leesbaar zijn of dat de functies niet werken op de websites. Met een responsive website van Digi Menu ga je met de tijd mee en kunnen je klanten overal gemakkelijk op je website komen en alle informatie vinden die zij nodig hebben.

Verder zorgen wij ervoor dat je website goed vindbaar is in de zoekmachines en mobile friendly.

Pagina website; Bent u benieuwd of uw website geschikt is voor mobiele apparaten? Neem dan contact met ons op en wij zullen gratis uw website testen op verschillende mobiel vriendelijke onderdelen.

 

Alles in één CMS

Uw website wordt in één CMS gemaakt waardoor alles overzichtelijk is en makkelijk te vinden. Ook hoeft u bij het CMS van Digi Menu maar één keer een verandering door te voeren zodat het voor alle apparaten beschikbaar wordt.

Ik wil graag meer informatie

De digitale menuborden van DigiMenu

Promoot uw producten

Promoot uw
producten

Geef uw producten extra aandacht op de digitale menuborden.
Professionele uitstraling

Professionele uitstraling

Template ontwerp gemaakt in uw huisstijl door onze designers.
Geen maandelijkse kosten

Geen maandelijkse kosten

Geen abonnement kosten voor content aanpassingen
Eenvoudig zelf beheren

Eenvoudig zelf beheren

Gemakkelijk zelf uw prijzen en acties aanpassen

Postadres

Laan van Westroijen 6
4003 AZ Tiel
The Netherlands

Contact

(+31) 085 047 14 42
info@digi-menu.nl
www.digi-menu.nl

Contact

contact ons

social media