De Digitale menuborden van Digi Menu

Digi Menu is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde software kunt u op eenvoudige wijze de monitoren zelf beheren. Binnen de software zijn tal van mogelijkheden aanwezig om uw content verder aan te kleden en op uw huisstijl aan te passen. Naast software verzorgen wij uiteraard ook de hardware en diensten als installatie, cursussen en het optionele ontwerp van een uniek template voor uw bedrijf. Uiteindelijk is Digital Signage meer dan enkel een eye-catcher.

Voordelen Digitale Menuborden:

  • Betaalbaar & Eenvoudig
  • Omzetverhogend(!)
  • Krachtig communiceren met uw klanten
  • GEEN maandelijkse kosten
  • Professionele uitstraling
  • Voer zelf aanpassingen door
  • Onderscheidend van uw concurrenten

Het Digi Menu pakket bestaat uit een professionele monitor, een player (afspeelmedium) en templates. De templates zijn eenvoudig te gebruiken en aan te passen met onze gebruiksvriendelijke software.
template digimenu sync

INSTALLATIE

Er zijn legio mogelijkheden om LED monitoren te plaatsen. Wij zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing. Zo kan er gekozen worden voor inbouw, een wand- of plafondoplossing of een zuil. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat exact aansluit bij uw wensen.

Digi Menu PLATFORM

Onze software is vooraf geïnstalleerd op de mediaplayer zodat u daar geen enkel omkijken naar heeft. De player, die ook voorzien is van Wi-Fi en ethernet aansluiting is specifiek gemaakt voor Digital Signage en hiermee geschikt om onder zware omstandigheden te werken.

Met een zeer snelle processor kan de player makkelijk alle soorten content afspelen. Denk hierbij aan filmbeelden, animaties, en hoge resolutie afbeeldingen. Zodra de player op locatie geïnstalleerd is, wordt er door de Digi Menu installateur een koppeling gemaakt met het internet. Middels deze verbinding kan men vanaf elke computer (wereldwijd) inloggen en zijn of haar templates aanpassen in het online content management systeem.

De Digi Menu software wordt doorlopend geüpdatet waarmee veiligheid en stabiliteit gewaarborgd is. Bij het ontwikkelen van de software is gebruiksvriendelijkheid de belangrijkste peiler geweest, zodat iedereen zonder enige voorkennis eenvoudig alles kan aanpassen en beheren.

VORMGEVING

Bij de aanschaf van Digi Menu wordt een uitgebreid templatepakket meegeleverd. Deze templates worden op maat gemaakt en gebaseerd op uw huisstijl. Na oplevering kunt u zelf op zeer eenvoudige wijze aanpassingen aanbrengen, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • uw assortiment invoeren en te allen tijde aanpassen
  • kleuren aanpassen naar uw huisstijl
  • afbeeldingen en video´s importeren

Nooit meer omkijken hebben naar de actualiteit van uw menuborden. Dát is de kracht van ons content abonnement. U kunt ons gemakkelijk via de telefoon of via de e-mail doorgeven wat u veranderd wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het binnen 24uur gerealiseerd is. 

 

 

 

De digitale menuborden van DigiMenu

Promoot uw producten

Promoot uw
producten

Geef uw producten extra aandacht op de digitale menuborden.
Professionele uitstraling

Professionele uitstraling

Template ontwerp gemaakt in uw huisstijl door onze designers.
Geen maandelijkse kosten

Geen maandelijkse kosten

Geen abonnement kosten voor content aanpassingen
Eenvoudig zelf beheren

Eenvoudig zelf beheren

Gemakkelijk zelf uw prijzen en acties aanpassen

Postadres

Laan van Westroijen 6
4003 AZ Tiel
The Netherlands

Contact

(+31) 085 047 14 42
info@digi-menu.nl
www.digi-menu.nl

Contact

contact ons

social media